
مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد می&zwnj شود. علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گسترده&zwnj ای دارد. گاهی آن&zwnj قدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر 1 سال، افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف آن&zwnj قدر شدت می&zwnj یابد که جان آن&zwnj ها را تهدید می&zwnj کند. معمولاً مسمومیت غذایی از چند ساعت تا چند روز ادامه می&zwnj یابد و طول مدت بیماری بستگی به عامل مسمومیت دارد.
موجودات میکروسکوپی از طریق آب، هوا، خاک یا راه&zwnj های گوارشی وارد غذای انسان و حیوانات می&zwnj شوند و آن&zwnj ها را آلوده می&zwnj کنند. معمولاً این موجودات تغییری در رنگ، بو و بافت غذا ایجاد نمی&zwnj کنند و افراد، متوجه آلوده بودن غذا نمی&zwnj شوند و آن را مصرف می&zwnj کنند. بهترین راه پیشگیری، حفاظت مناسب از غذاها و رعایت بهداشت است. بیش از 200 عامل بیماری&zwnj زای شناخته&zwnj شده از طریق غذا منتقل می&zwnj شوند.
شامل 18 صفحه فایل word

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-100131-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d9%85%d8%b3%d9%85%d9%88%d9%85%db%8c%d8%aa-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c%db%8c/
- ۹۵/۰۶/۰۵