نگاه نو

  • ۰
  • ۰

پایانامه اسید

پایانامه

لینک *پایین مطلب*



فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)



تعداد صفحه:14

فهرست و توضیحات:

تعریف قدیمی

لی بیگ

آرنیوس

لوری-برونستد

لوییس:

نام گذاری خواص شیمیایی

اسیدهای چندپروتونی

خنثی کردن اسیدهای رایج

اسیدهای قوی معدنی

اسیدهای ضعیف معدنی

اسیدهای ضعیف آلی

اسید سیتریک در لیمو ترش وجود دارد.

اسید سیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که در لیموترش و پرتقال وجود دارد. فرمول شیمیایی آن C6H8O7 می&zwnj باشد. و نام آیوپاک آن 2hydroxypropane-1,2,3-tricarboxylic acid است. یکی از ساده&zwnj ترین روش هایی که برای تولید آن بکار می&zwnj رود استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر است.

پروتئینها ، زنجیره&zwnj های خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل می&zwnj شوند. اسید آمینه&zwnj ها ، حروف الفبایی پروتئینها را تشکیل می&zwnj دهند و چون امکانات بالقوه نامحدودی در طرز توالی و طول زنجیره اسید آمینه&zwnj ها در تولید پروتئینها وجود دارد، از اینرو انواع بی&zwnj شماری از پروتئینها نیز می&zwnj توانند وجود داشته باشند.



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-101081-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%a7%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af/
  • ۹۵/۰۶/۱۰
  • ikloo kamiri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی