نگاه نو

  • ۰
  • ۰
دانلود

وبیاى روغنی، سوژا یا سویا از دانه&zwnj هاى مهم روغنى به&zwnj شمار مى&zwnj رود و این گیاه بر اساس بسیارى از مدارک و شواهد، ۲۸۰۰ سال قبل از میلاد در چین کشت مى&zwnj شده و به&zwnj عنوان گیاهى مقدس مطرح بوده است. منشاء و منطقه اصلى اهلى شدن این گیاه، شمال شرقى چین دکر شده است، اما مرکز ژنى جنس Glycine، علاوه بر چین در شرق آفریقا و استرالیا نیز قرار دارد.
ارقام مهم سویا
ارقام سویا را مى&zwnj توان از لحاظ مورد مصرف در ۳ گروه علوفه&zwnj ای، روغنى و حبوبات قرار داد. ارقام علوفه&zwnj اى داراى دانه کوچک به رنگ سبز مایل به سیاه. ساقه&zwnj هاى ظریف و شاخ و برگ زیادترى در مقایسه با ارقام رونى مى&zwnj باشند. رنگ دانه در ارقام روغنى زرد است. ارقامى که به&zwnj مصرف خوراکى مى&zwnj رسند، داراى دانه&zwnj اى به&zwnj رنگ قهوه&zwnj اى مى&zwnj باشند.
ارقام سویا از نظر گروه&zwnj هاى رسیدگى به ۱۴ تیپ تقسیم&zwnj بندى مى&zwnj شوند و به&zwnj هر یک از این تیپ&zwnj ها یک کد را نسبت مى&zwnj دهند که عبارتند از: 00, 1.0 , 2, ......12.
زودرس&zwnj ترین ارقام در تیپ 00 و دیررس&zwnj ترین آنها در تیپ ۱۲ قرار مى&zwnj گیرند. ارقام دیررس در نواحى استوائى و ارقام زودرس در نواحى شمال کشت مى&zwnj شوند. در ایران از ارقام ۲ تا ۷ استفاده مى&zwnj شود. با توجه به دامنه گسترده رسیدگى در ارقام سویا، مى&zwnj توان آنها را در تمام نقاط دنیا کشت نمود.

شامل 14 صفحه فایل word



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-98071-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%b3%d9%88%db%8c%d8%a7/
  • ۹۵/۰۵/۲۶
  • ikloo kamiri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی